Kill them with success and bury them with a smile

:)

Publicerad 2014-01-31 00:48:26 i Allmänt,

Äntligen så funkar min iPhone igen, varit utan lur i två dagar nu... Gjort en hel del de senaste tiden.. Men finns en sak som gjort mig väldigt ledsen :( o det är att Jag har blivit av med min BMW :( rip! 

Stort grattis till Edona som fyller år idag ❤️

:)

Publicerad 2014-01-23 02:15:59 i Allmänt,

Whaat's up? 😊

Ärligt talat så har jag vänd på dygnet helt, somnar runt fem på morgonen typ o vaknar 1-2 på dagen & det är inte alls bra :/ . Dom senaste dagarna så har jag varit ute med tjejerna körde till väla med dom sen har jag varit hos samire o grattat henne till hennes lilla söta son :). Idag stack jag till syrran o va där ett tag o lekte med mina änglar sen körde jag o hämtade hennes man på jobbet... Senare så spelade jag store bror o Linda Fia med knuff, snacka om att jag fick kramper i magen så mkt jag skrattade... Ska försöka sova strax med först blir det snack på tel 😜 thihi 

Godnatt 😘


:)

Publicerad 2014-01-20 12:59:34 i Allmänt,

Hellloooow!! 

Känns som att jag har varit jävligt upptagen men samtidigt inte gjort ett skit. Den senaste tiden så har jag umgåtts med bara min familj o spec med mina två bröder. Idag tänkte jag dra till min gamle chef o ta några papper som jag glömde sista jag va där sen få se vad dagen bjuder på :) 
:)

Publicerad 2014-01-15 22:57:09 i Allmänt,

Varit ut o lunchande  på 261 med bele o mile idag, senare stack jag till mitt gamle jobb o hälsade på, chefen vill ha mig tillbaka där men vill verkligen testa på ngt nytt.. Ligger i sängen o tror att jag börjar bli sjuk igen 😒:)

Publicerad 2014-01-14 13:29:52 i Allmänt,

Ni får lite bilder där ni kan tittat på istället för orkar verkligen inte skriva ngt! :)

Publicerad 2014-01-07 23:56:11 i Allmänt,

Ibland undrar jag vilka är egentligen mina vänner? Dom som finns där för dig när du behöver dom som mest eller dom som hör av sig då & då o när dom behöver dig bara, men ändå leker dom en av dina närmaste ?! Inte för att jag inte kan/har svaret på det men fyfan vad en liten sak kan förändra en person eller ja en liten sak så visar dom sitt äkta JAG! 

Godnatt... 


:)

Publicerad 2014-01-05 01:51:02 i Allmänt,

Körde till busfabriken i Malmö idag med barnen. Sen stack jag hos syrran va där ett tag med min mamma. Min lilla ängel denis ville inte sova utan att ringa mig o prata med mig. Älskar honom såååååå mkt att ord kan inte beskriva de. 
 Jag behöver ett jobb haha orkar verklige inte vara hemma längre :( 
Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela