Kill them with success and bury them with a smile

:)

Publicerad 2013-11-30 10:16:47 i Allmänt,

Lunchade med rita på 261 igår :), senare på kvällen kom Sanela o vi stack till rita o drack vin o gjorde våfflor :). Senare
På kvällen mådde jag skit dålig somnade vid elva o vaknade vid ett o spydde skit mkt :(, ligger kvar i sängen o ska strax upp o städa sen ut o handla med mamma senare ska jag fixa mig för min älskling hat förlovad sig STORT GRATTIS EN GÅNG TILL EDONA! Må ni leva många lyckliga år tillsammans:) 

C yah :* 



:)

Publicerad 2013-11-27 20:34:44 i Allmänt,

Lunchade med mitt hjärta på basilika idag :).. Fick ett sms av en vis person som chockade mig, visste inte ens att personen har mitt nr :O haha vad människor kan vara roliga ibland ncnc :P iallafall ska ut en runda med min älsk nu. 
Puss & take care :* 


:)

Publicerad 2013-11-27 02:58:42 i Allmänt,

Tjaa tjaa...

Jag har blivit besatt av en turkisk serie som heter BENI AFETT (betyder förlåt på turkiska), det som e bra att dom "pratar" albanska så jag kan förstå. Finns en skit snygg kille som jag tror har huvudrollen & jag dör lite för varje gång jag ser han!!  Mert  Altinisk heter han o han spelat som Mehmet Kemal Kazan. 
Iallafall så jag blev väckt av Enis sen gick jag upp o städade o enis "hjälpte" till så klart, sen körde jag o mile till mc o käkade läste horoskopet o tyckte det stämde väldig mkt!!  sen körde jag till Malmö. Senare på kvällen när jag kom hem så bakade jag en tårta till min lilla denis som e sjuk :(  gudomligt blev den iaf :) 

Nu så ska jag sova:) 

Take care & I'm here 4 you :* 






:)

Publicerad 2013-11-24 02:14:43 i Allmänt,

Åkte till busfabriken med min syster o hennes barn hade sjukt roligt.  Senare vid sju stack jag o mile o rita till maddes o fikade :) 






;)

Publicerad 2013-11-22 00:39:37 i Allmänt,

Wazzaaa... 

Känt mig som en hemmafru dom senaste dagarna. 

Stack aldrig till skolan idag hade lite saker o fixa i Malmö så fick vakna rätt så tidigt :/ 


:)

Publicerad 2013-11-19 22:36:24 i Allmänt,

Hej.. 

Varit lite borta i know.. Varit för lat o har verkligen inte orkat blogga, varit på väla med Linda albu mile o lilla denis. Sen har jag umgåtts med mina kära.. Inget speciellt har hänt. 30:de blir de albanska festen i Halmstad med tjejerna, längtar tills en av dom får körkortet så jag slipper köra hela tiden :/ vill fan dricka de va ett jävlig bra tag sen jag drack, tror de va karnevalen sist ?! 
Ska in o duscha nu sen lägga mig, ska  följa med rita till tandläkaren sen dra till skolan. 

Take care :* 








:)

Publicerad 2013-11-17 01:39:24 i Allmänt,

Helloow...

Vaknade sjukt sent idag runt ett tror jag, minns inte sist jag sov så länge :S. Men det beror också på att jag somnade rätt så sent.. 
Stack till stan o mötte Sanela sen stack vi fikade på maddes senare kom rita så de blev en massa snack :). Senare stack jag till syrran  lite, nu ligger jag i sängen o e jättehungrig ska upp o äta ngt. 

Godnatt :* 






:)

Publicerad 2013-11-15 11:13:16 i Allmänt,

Fan va deppig jag blir av vädret, känner mig så inlåst. Längtar till sommaren för då blir det en fet semester för min del! :D




:)

Publicerad 2013-11-13 01:50:58 i Allmänt,

Haters gonna hate! 
P.s i love you Hhahahahahahah ! 

Godnatt o ta hand om er :* 


:)

Publicerad 2013-11-12 01:42:20 i Allmänt,

Hejsan :) 

I lördes körde jag upp till Lessebo & sov över... Söndes kväll stack jag o tjejens till samire, hade sjukt kul med tjejerna. Idag har jag ungåtts med min dumma söta rara rita, sen träffade vi Abetare på en fika på 261... Ja de räcket kanske :P.. 
Vill åka till Kosovo till nyår men när jag tänker på kylan så åker jag hellre till Tyskland (eller stannar i Sverige). Jävlar va tiden går fort. Känns som att de inte va så  länge sen vi firade nyår. 
Nu ska jag försöka bli vän med min säng igen & få hålla tummarna att jag somnar! 

Take care :* 








:)

Publicerad 2013-11-09 11:26:21 i Allmänt,

Blev väck av rita igår, sen stack vi till Rina o åt frukost. Runt 4 stack jag hem sen gick jag till syrran.. Hade typ inget att göra så körde jag till hbg med tjejerna o fikade på viva. När jag kom hem så hade fullt med gäster, när alla gick så följde jag med min moster o sov över hos Besarta, ligger fortfarande i sängen o ska strax upp o röra mig hemåt. Lördag idag ingen aning vad som händer :D 

:)

Publicerad 2013-11-07 00:52:40 i Allmänt,

På albanska festen så va de Laura som tog bilder, så hon tog en bild på mig Albulena o Besarta, efter nån dag så märker Albulena att bilden är borta så skriver hon till mig o säger att den inte är med?! Så gick jag in o kollade så fanns den verkligen inte kvar?! Tänkte wtf varför just vår bild?! Så kontaktade jag  Gaz o frågade varför bilden är borta? Gissa vad han svarade!! 

Hur barnsligt är inte det liksom?! 
Asså jag är inte arg men fan va barnslig gjort av den personen som har gott o anmält/rapporterat bilden!? Hahah asså älskar när JUST JAG är DIN huvudtema i DITT LIV! Ta hand om dig du som gjort de hahahaha :D 



Det är denna bilden jag pratar om :) 



:)

Publicerad 2013-11-06 00:05:46 i Allmänt,

Är så ortroligt glad över att vilka människor jag har i mitt liv! Att få dela all glädje o alla underbaraste stunder  med er är det bästa som hänt mig! Dom får mig att skratta när jag knappt ville le! Behöver aldrig känna sorg, lida, må dålig eller va på dålig humör överhuvudtaget utan helt rena motsatsen! Tack för att ni finns, älskar er otroligt mycket❤️
Btw så har min dag varit suveränt! 




:)

Publicerad 2013-11-05 17:22:03 i Allmänt,

Finns verkligen ingen människa på denna jorden som jag älskar lika mkt som dig!! 




:)

Publicerad 2013-11-05 01:50:35 i Allmänt,

Jag är så glad o stolt över mig själv! Är och har alltid varit en självständig kvinna som kan hanter o ta hänsyn! 

Stack till rita på morgonen sen skulle vi dra till skolan men de renade som fan så vi shet i de. Vi sprang till rak thai o köpte thai Box sen satt vi hos henne o hade de trevlig. Mot kvällen stack vi till milen hade en "tjejkväll". Rita är nog den sjukaste personen!! 

Take care :* 






:)

Publicerad 2013-11-02 11:08:45 i Allmänt,

Godmorgon.. 

Orkar inte gå upp från sängen :/, det regnar o de e så mörkt i mitt rum att jag vill bara ligga här hela dagen, men det kan jag tyvärr inte.. Drömde en skit konstig dröm o i drömmen så grät jag skit mkt, vad kan de betyda liksom?! :P 
Ialf ska upp o städa, laga mat, noppa mina ögonbryn, fixa mina naglar gå in o duscha, bestämma mig vad jag kan ha på mig idag, börja fixa mig o sen köra till Malmö & festa :D c yah :* 



:)

Publicerad 2013-11-01 16:23:57 i Allmänt,

Hellow.. 

1:a november, fan va tiden går fort asså!! Lunchade med rita på basilika idag, o pratade o skrattade så mkt att jag ville spy allt jag åt! Albanska festen imon & jag vet fortfarande inte vad jag ska ja på mig :/ så sjukt trött på mina kläder.. Varit o kollat runt i alla affäre men hittade dock inget :( 
Måste nog ta ner alla sommar o festkläder så jag kanske hittar ngt där. 
Nu ska jag vidare 

Take care :* 



Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela